De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
We blijven met deze temperaturen nog lekker even bij de boerenkool. Nu met paprika. Maar er zijn ook veel variaties mogelijk. Zie onder de bereiding. Dit recept is voor vier personen.
Klaar voor een supersnel recept? Maak eens een Poké Bowl, een Hawaïaans gerecht dat met zijn roots diepgeworteld is in de Japanse keuken. Ideaal voor drukke dagen! Want, snel klaar en ook nog eens gezond.
De winter vraagt om een lekker suddergerecht. Bij ons thuis is de ouderwetse jachtschotel favoriet. Een recept van oma die van dochter naar dochter gaat. Met suddervlees, appeltjes, aardappelpuree en bruine bonen.
Lezeres Marie José verraste ons met dit heerlijk pappardelle recept met biefstuk en gorgonzolasaus. Een tip! Lees het recept goed door voor je begint. Het recept is eenvoudig te maken, maar er zijn wat verschillende handelingen.
Ontdek een heerlijk recept voor romige pastinaakpuree! Makkelijk te maken met pastinaak, aardappel, boter en een vleugje nootmuskaat. Perfect als bijgerecht bij vlees, vis of vegetarische gerechten.
Dit keer in de nieuwsbrief van Naober een heerlijk hoofdgerecht. Schnitzels met parmaham, gorgonzola en broccoli waarvoor Rikie Keppels uit Borculo van de Potten- en Pannenclub het recept leverde.
Lekker hartig lunchgerecht van brood met een groene salade.
Laat de storm maar om het huis blazen, de hagel tegen de ramen kletteren, een dik pak sneeuw de grond bedekken. Vier de winter met zoete toetjes en een warm alcoholisch drankje.
Bruine bonen zijn in veel Hollandse gerechten te gebruiken en mosterd is een veelzijdige smaakmaker die past in de meest uiteenlopende gerechten. Samen in het recept van Diny Lammers uit Breedenbroek.