De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Ontdek een heerlijk recept voor romige pastinaakpuree! Makkelijk te maken met pastinaak, aardappel, boter en een vleugje nootmuskaat. Perfect als bijgerecht bij vlees, vis of vegetarische gerechten.
Dit keer in de nieuwsbrief van Naober een heerlijk hoofdgerecht. Schnitzels met parmaham, gorgonzola en broccoli waarvoor Rikie Keppels uit Borculo van de Potten- en Pannenclub het recept leverde.
Lekker hartig lunchgerecht van brood met een groene salade.
Laat de storm maar om het huis blazen, de hagel tegen de ramen kletteren, een dik pak sneeuw de grond bedekken. Vier de winter met zoete toetjes en een warm alcoholisch drankje.
U heeft het koud tot op het bot en u heeft honger. Wat is er dan lekkerder dan een stamppot Heite Bliksem? Potdeurmekare zorgt dit keer voor het heerlijke recept.
Bruine bonen zijn in veel Hollandse gerechten te gebruiken en mosterd is een veelzijdige smaakmaker die past in de meest uiteenlopende gerechten. Samen in het recept van Diny Lammers uit Breedenbroek.
Krijg je onverwachts visite met de jaarwisseling, maar heb je geen tijd meer om oliebollen en appelbeignets te bakken? Maak dan deze 'snelle' appelflappen!
Heeft u ze al klaar? Het is tijd om de jaarlijkse oliebollen en appelflappen te bakken. Naober verzamelde de lekkerste recepten voor de oliebollen, appelflappen en kniepertjes voor u. Bakze, eet smakelijk en gelukkig nieuwjaar!
Champignonsaus volgens eigengemaakt recept is dé favoriet van Ageeth van Waterink Keukenmakerij. Heerlijk voor tijdens de feestdagen. Je kunt namelijk niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor het kerstdiner.