Naober logo
Geef nu het jubileumnummer voor € 4,50 cadeau.
Klik hier!

Politie komt met update na 'zorgelijke vermissing' tieners in Hengelo

0

Afgelopen maandagochtend riep de politie nog op uit te kijken naar twee weggelopen tieners in Hengelo. Ze spraken van een 'zorgelijke vermissing'. Gisteren kwam er gelukkig goed nieuws: de pubers zijn weer terecht én in goede gezondheid. De politie bedankt iedereen voor het meedenken.

Afgelopen zondagavond liepen twee tieners weg uit een jeugdinstelling in Hengelo. Tessa en Dennis, respectievelijk 14 en 13 jaar oud, besloten hun biezen te pakken en niemand wist waar ze gebleven waren. In de daaropvolgende ochtend deelde de politie dan ook een bericht waarin het sprak van een 'zorgelijke vermissing'. De foto's van de twee weggelopen pubers werden openbaar gemaakt, in de hoop dat iemand ze zou herkennen. Het bericht werd vervolgens in een rap tempo gedeeld, met name door inwoners uit de regio.

Politie komt met goed nieuws na korte zoektocht

De zoektocht van de politie duurde gelukkig niet lang, want iets voor 14:30 uur op diezelfde maandag kon de politie melden dat de twee tieners waren gevonden. Dit lieten de autoriteiten weten via een bericht op Facebook. Het duo bleek gelukkig in goede gezondheid te zijn. De politie heeft iedereen bedankt voor het delen van hun oproep, het meedenken en het helpen zoeken naar de twee zoekgeraakte tieners uit Hengelo.

Jeen Grievink

Geboren en getogen Achterhoeker. Kroop uit z'n ei in de stad, groeide op in een pittoresk grensgebied. Besloot uiteindelijk te gaan schrijven. En doet dat nog steeds.

Plaats een reactie

0 Reacties