Naober logo
Geef nu het jubileumnummer voor € 4,50 cadeau.
Klik hier!

Naobers koken heel graag, liefst met streekproducten

0

De lezers van Naober koken heel graag, liefst met streekproducten. Met regelmaat krijgen we lekkere recepten van onze lezers opgestuurd. Vaak traditionele streekgerechten met een eigen twist of een familierecept van oma wat van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Maar ook de recepten voor een snelle hap wordt erg gewaardeerd. Na een drukke werkdag binnen 20 minuten iets op tafel toveren, maar dan wel graag gezond! In Naober en op naober.nl dus altijd veel aandacht voor koken en streekproducten. Met bedrijven als de Keuken van Hackfort die bijzondere gerechten voor onze lezers maakten, Roost Buitenkoken die ons leerde hoe je op de barbecue veel meer kunt klaarmaken dan alleen die bekende hamburger.

Ons vaste kookduo Coco Oltra en Esther de Raat die de traditionele keuken een extra sausje gaven met bijzondere streekproducten. Zij maakten hier zelfs een kookboek ‘De Kokkepot’ van die gretig aftrok genoot. Sindsdien heet ons kookduo dan ook ‘de Kokkepotdames’.

Wil jij jouw lievelingsrecept ook met ons delen, dat kan! Stuur hem op naar info@naober.nl en wie weet plaatsen we hem op onze website!

  • Naober Kokkepot kookboek van Esther de Raat en Coco OltraNaober Kokkepot kookboek van Esther de Raat en Coco Oltra

Nieuwsgierig? Hou onze nieuwsbrief, website en socials extra goed in de gaten.

Lees meer op www.naober.nl/100

Plaats een reactie

0 Reacties