
Hoe voorkom je het geworstel met de sliertjes van de spaghetti? Heel eenvoudig: bak er een taart van! Rolande Kuenen uit Ruurlo is niet alleen een slagersvakvrouw, maar ook een volleerd kokkin.

Kamerplanten mogen in een interieur eigenlijk niet ontbreken. Wanneer je kiest voor bloeiende planten als anthurium dan voeg je op natuurlijke wijze kleur toe.

De gewassen in onze tuinen tieren welig. De sla schiet de grond uit en de eetbare bloemen bloeien volop. Probeer ze eens in een frisse zomersalade!

Frisse voorjaarssoep van doperwten met een krokante smaak

Met heerlijk zomerweer in Nederland heeft u natuurlijk geen zin om uren in de keuken te staan. Wat dacht u van een heerlijke komkommersoep? Snel smullen geblazen met dit gemakkelijke recept van Naober.

Gewokt, gebakken, in een salade, gefrituurd, als soep: courgette leent zich door zijn milde smaak en stevige structuur voor tientallen bereidingswijzen. Wat dacht u bijvoorbeeld van gevulde courgette met feta?

Terwijl de buren puffend in de file staan op weg naar Zuid-Frankrijk, verwennen wij onszelf met een gazpacho met courgettesalade en roomkaas. Het voorgerecht oogt verbluffend, het is echter in een handomdraai te maken.
Wist je dat bijna elk fruit op de BBQ kan? Heerlijk als toetje of lekker als hapjes bij de borrel. Stevig fruit zoals ananas kan wat langer op de BBQ, maar fruit zoals peer zijn is al in een paar minuten klaar.
gastartikelElke dag stelt iedereen zich dezelfde vraag: wat eten we vandaag? Verschillende mogelijkheden zijn er te bedenken, in dit artikel geven we een herkenbaar beeld van de context van deze belangrijke vraag.