Rechtstreeks van de poesta komt dit recept van Diny Lammers uit Breedenbroek. Een heerlijke Hongaarse aardappelschotel met paprika’s, uien, prei, tomaten, aardappelen, zure room, geraspte kaas, oregano en peterselie.
Bezoek het Open Tuinenweekend van Groei & Bloei op 21 & 22 juni 2025! Laat je inspireren door meer dan 1000 tuinen, ontdek tuinstijlen, krijg tips en tuinier klimaatvriendelijk.
Voor dit heerlijke recept maakt Naobers' Nieuwsbrief een keuze uit de culinaire nalatenschap van de Potten- en Pannenclub, amateurkoks en -kokkinnen uit de regio. Dit keer een taart van Hanneke van der Werf uit Keijenborg.
Expositie in Galerie Beeldbrengers: schilderijen van Marjan van der Linde en Peter Stadens, beelden van Andra van Kranenburg. Opening 31 mei om 14.00 uur. Te zien vr t/m zo, 13–17 uur in Emmer-Compascuum.
"Erna kookt" maakt de heerlijkste gerechten en deelt ze graag. Dit keer maakte ze een heerlijke Italiaanse stoofpot. Een beetje winters met de typische Italiaanse smaak die doet denken aan de warme zomervakanties in het zuiden.
Soms is variëren in de keuken nodig, maar schiet het erbij in op drukke dagen. Kijk niet verder, want dit recept is de perfecte oplossing. Maak romige Toscaanse kip met een heerlijke pasta. Serveer met een frisse salade en geniet!
Wil jij foto’s maken die de magie van het moment écht vastleggen? Ontdek hoe je met licht, perspectief en een goede camera, je vakantieherinneringen tot leven brengt.
Jantien stuurde de redactie van de Naobers Nieuwsbrief een lekker recept. Een carpaccio van rosbief met appel en honingmosterd. Inclusief een foto erbij, om te laten zien hoe het bord met carpaccio van rosbief eruitziet.
Het voordeel van Quiche is dat het als hoofdgerecht, maar ook als hapje bij de borrel genuttigd kan worden. Geniet met deze zonnige dagen van deze smakelijke zomerquiche.