Pulled pork is een traditioneel Amerikaans gerecht voor op de BBQ. Gaar het varkensvlees langzaam op een lage temperatuur totdat het zo zacht is dat je het met twee vorken uit elkaar kan trekken (pullen).
Rolande geeft haar eigen persoonlijke draai aan het zeer traditionele, maar niet minder lekkere biefstukje. Probeer het maar eens, wij zijn ervan overtuigd dat het heerlijk zal smaken!
Rolande komt deze keer met een bijzondere roerbakschotel met Oosterse finishing touch. Een heerlijk snel gerecht op een drukke dag.
Knapzakje voor op de bbq, een gerecht voor vier personen. Dit gerecht kan van te voren worden klaargemaakt, het hoeft alleen verwarmd te worden op de barbecue. Natuurlijk kun je het vlees ook vervangen door een stevige vissoort.
Deze pittige komkommersalade haalden we van 'TikTok'. Wij pasten hem iets aan. Het gerecht is superlekker!
Met onderstaand recept maak je in een handomdraai overheerlijke taco's met gehakt en een topping naar keuze. Voor je het weet heb je een topper uit de Mexicaanse keuken op je eigen eettafel staan.
Meloen eten we meestal als dessert of erger nog: met dure Ardennerham. Zonde van die mooie ham die kleddernat wordt van het meloenensap. Waarom meloen niet in een volwaardig, zomers recept verwerken?
Het aantrekken en behouden van goed presterende medewerkers is voor elke organisatie een topprioriteit.
Trifle: Een superfeestelijke dessert van laagjes cake, room en fruit.