Een heerlijk hapje voor tussendoor tijdens de Pasen, met of zonder borrel.
Klassieke pittige winterkost, met lamsvlees als variant, die heel lekker gecombineerd kan worden met spruitjes en puree.
Sommigen rillen ervan, maar bij sommigen zal het water in de mond gaan lopen. Het is zo’n recept wat iedereen kent van “vrôgger” toen dit werd gemaakt nadat een varken was geslacht. Er zijn vele familierecepten., bv deze variant.
Een Spaans hoofdgerecht voor vier personen.
De liefhebberstuin Het PlantZoentje in het Twentse Albergen. Knalgeel duizendblad, warmrode pimpernellen, paarse dropplanten en oranje zonnekruid vlammen dan op in de borders. Met dank aan de groene vingers van de buurvrouw.
Een heerlijk typisch Italiaans en fris voorgerecht met zowel vlees als vis. Voor vier personen.
Dat is nog eens een originele presentatie, paling in een bloempotje! Let er wel op dat de paling op verantwoorde wijze is gevangen.
Sinterklaas en kerst domineren het huidige tijdsbeeld, inclusief de pepernoten en banketstaaf. Daarom nu eens iets verfrissends anders, amandelmuffins die lekker zijn voor klein én groot.
Stonden die sierlijke raamhorren bij uw opa en oma voor het raam? Nu zijn ze weer populair, vaak wit geverfd en al dan niet voorzien van gaas of een mooi stofje, want als decoratie doen deze fraaie raamhorren het ook prima!