De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Asperge Quiche. Dit heerlijke aspergerecept komt van Natuurlijk Mander, de aspergeboerderij van de familie Oude Luttikhuis in Mander.
Een smakelijke omelet met kruiden én onkruid uit eigen tuin. Lokaal, gemakkelijk en verrassend smakelijk.
Geniet van heerlijke hartige taart met geitenkaas, proscuitto & walnoot, een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost buitenkoken.
Door de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Dit keer geweldige pasta van Spaghetteria.
Door de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Dit keer Asperge risotto van STAN&CO.
Door de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Geniet van de pindasoep van BUNK.
Door de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Smullen van de Granita van BROOKS.
Door de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Kormos, een Groeks dessert van Ftou.
Met een basis van sla, kroepoek en pindasaus maakt Eric van Veluwen deze salade knapperig en crispy.