Vandaag de dag is het heel normaal om af en toe iets aan jezelf te laten doen. Waar de één dit vanuit medisch oogpunt doet, kiest de ander ervoor om dit vanuit cosmetisch oogpunt te doen.
Zeventien jaar lang hebben wij vol trots de Naober uitgebracht; een magazine waar Oost-Nederlanders zich thuis voelen en waarin zij het naobergevoel delen met familie, vrienden en buren.
Meer dan tweeduizend basisschoolkinderen in de Achterhoek leerden afgelopen maanden een ‘betjen plat praoten’ tijdens een Wiesneus-les op school.
Bert Eefting en Katrien Eggens zijn sinds deze week streektaolambassadeurs voor het Huus van de Taol. Als streektaolambassadeur zullen ze er allebei samen met een aantal vrijwilligers voor zorgen dat er streektaalactiviteiten
Rolande komt deze keer met een bijzondere roerbakschotel met Oosterse finishing touch. Een heerlijk snel gerecht op een drukke dag.
Op zaterdag 13 juli organiseren streekproducten Meike Lubbers (Boer Lubbers), Jacqueline Niemeijer (ComBIJn, pluktuin en streekproducten) en kok Caspar van Hal in samenwerking met streekproducenten Hazelnotenteler ’t Joostenhu
Rolande geeft haar eigen persoonlijke draai aan het zeer traditionele, maar niet minder lekkere biefstukje. Probeer het maar eens, wij zijn ervan overtuigd dat het heerlijk zal smaken!
De gemeente Zutphen slaat op 13 juli twee vliegen in één klap. Want dan wordt De Hanzeaat geopend, een locatie waar het Hanzeverhaal van Zutphen wordt verteld én waar kinderen interactieve games over geschiedenis kunnen spelen.
Zwarte Cross 2024 Zwarte Cross verwerkt publiek, stunts én kermisattracties in nieuw, reusachtig Hoofdpodium