
Joke houdt nog steeds veel van wandelen en fietsen. De verrekijker en het fototoestel gaan dan altijd mee. “Mijn fotowerk hangt her en der in Nederland. Mensen kennen mij inmiddels ook van lezingen die ik geef.

Wie in het bezit is van een groentekas, kan nu al beginnen met het zaaien van vroege groenten. Zodra het weer in maart er naar is, kunnen de plantjes naar buiten. Dat betekent vroeg genieten van de eerste verse groenten.

Ben je op zoek naar compressiekousen? Dagelijkse sokken die verlichting bieden bij zware, vermoeide benen en spataderen helpen voorkomen? Dan zit je met de sokken van Sockwell goed. NU 15% korting, exclusief voor Naoberlezers.
gastartikelDe plattelandsmarkt is steeds meer kenmerken van de reguliere woningmarkt gaan vertonen. Uit de laatste cijfers van Buitenstate Makelaars blijkt echter dat het platteland qua prijsstijging bezig is aan een exorbitante inhaalslag.

In Maakt me niet uit wie er begon vertellen Eva Bronsveld en Elsbeth Teeling hoe je als ouder je kinderen kunt helpen al vroeg een fijne band met elkaar te krijgen. Daarmee geef je kinderen een stevige sociale basis voor later.

Groente-afval? Er valt altijd wel iets lekkers van te maken volgens fermentatiespecialist Erik Munneke. Studenten van de koksopleiding Rijn IJssel experimenteren hoe je restafval om kunt toveren tot super lekkere smaakmakers.

Steeds meer mensen kiezen voor natuurbegraven. Er komen dan ook steeds meer natuurbegraafplaatsen bij. Natuurwens biedt u de mogelijkheid uw urn te begraven in de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Jongeren die vooraan willen staan in de landbouw van de toekomst, of dat nu met de voeten in de klei is, of als leidinggevende in een bedrijf voor biologische voedingsproducten, zijn op Warmonderhof aan het juiste adres.
gastartikelCôte & Kreeft, een heerlijk recept speciaal voor onze Naober-lezers van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost. Côte de Boeuf is de rib-eye gesneden met bot en een extra randje vet, dat geeft extra smaak aan je vlees.